Osallistu toimintaan

Osallistu toimintaan

Kiinnostaako toimiminen reilumman meiningin puolesta? Tältä sivulta löydät tietoa siitä, miten voit osallistua ja olla mukana Eetin toiminnassa.

Tule mukaan Eetin toimintaan ja vapaaehtoistoimintaan!

  • Voit liittyä jäseneksi
  • Voit osallistua Eetin tapahtumiin
  • Voit toimia Eetissä vapaaehtoisena
  • Voit hakea mukaan vastuullisuusvaikuttajien ryhmään
  • Voit toimia koulutettuna kouluvierailijana

Jäsenyys Eetissä

Liittymällä Eettisen kaupan puolesta ry:n jäseneksi otat kantaa ja vaikutat konkreettisesti oikeudenmukaisen maailman puolesta. Liity jäseneksi!

Eetin tapahtumat

Eetin tapahtumat kokoavat yhteen samoista asioista kiinnostuneita tyyppejä. Tule mukaan Eetin järkkäämiin tapahtumiin!

Loading…
Valitettavasti annetuilla ehdoilla ei löytynyt sisältöä 🙁

Vapaaehtoiseksi Eettiin

Kismittääkö, kuinka nykyiset tuotantotavat turmelevat maapalloa ja polkevat ihmisoikeuksia? Haluaisitko puuttua näihin epäreiluuksiin konkreettisesti? Lähde mukaan Eetin vapaaehtoistoimintaan! Eetin toimintaan ovat tervetulleita kaikki oikeudenmukaisesta maailmankaupasta kiinnostuneet.

Pop-up-toiminta

Haluaisitko silloin tällöin tehdä maailmanparannushommia? Haemme säännöllisesti apukäsiä muun muassa tilaisuuksien järjestämistä, materiaalin tuottamista ja messukäyntejä varten. Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun myöhemmin yhteyttä. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan.

Vastuullisuusvaikuttajien ryhmä

Vastuullisuusvaikuttajien ryhmä on vapaaehtoistoimintaa, jossa ryhmä itse järjestää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista edistävää toimintaa. Ryhmään haetaan mukaan ja toimintaan sitoudutaan puolivuosittain.

Aikaisemmin vapaaehtoiset ovat järjestäneet muun muassa keskustelutilaisuuksia, leffailtoja, työpajoja, laatineet viherpesusanaston ja käyneet messuilla esittelemässä Eetin toimintaa. Vastuullisuusvaikuttajien ryhmä ideoi itse toteutettavaa toimintaa ja on vastuussa toimintojen toteutuksesta. Ryhmässä pääset tekemään ja oppimaan rennossa ilmapiirissä!

Hae mukaan syksyn 2024 ryhmään 11.8.2024 mennessä:

Eetin uutinen: Hae vastuullisuusvaikuttajaksi

Kouluvierailijana toimiminen

Kiinnostaako globaalikasvatus ja ryhmien kanssa toimiminen? Eetti järjestää yläasteille, lukioille ja ammattikouluille kouluvierailuja, joissa käsitellään maailmankaupan rakenteita, yritysvastuuta ja kulutustuotteiden tuotantoa työpajamuotoisesti.

Kouluvierailuita pitävät Eetin työntekijät sekä vapaaehtoiset, 18-30-vuotiaat kouluvierailijat. Kouluvierailijana autat oppilaita esimerkiksi hahmottamaan, mikä nykyisissä tuotantotavoissa mättää ja etsimään ratkaisuja vastuullisuuden edistämiseen.

Kouluvierailijat saavat koulutuksen ja perehdytyksen työpajojen ohjaamiseen ja kouluvierailujen käytäntöihin. Järjestämme kouluvierailukoulutuksia noin kerran vuodessa. Perehdytys on edellytys vierailijana toimimiseen.

Jätä yhteystietosi, mikäli olet kiinnostunut kouluvierailijana toimimisesta. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä, kun järjestämme koulutuksen seuraavan kerran.

Lisätietoja Eetin vapaaehtoistoiminnasta

Krista Maarajärvi
Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
krista.maarajarvi(a)eetti.fi
045 7837 8873

Muu toiminta

Eetti Academic Society

Teetkö opinnäytetyötä, kandia, gradua tai väitöskirjaa yritysvastuusta, kuluttamisesta tai oikeudenmukaisesta maailmankaupasta?

Eetti Academic Society on Eetin vapaaehtoisten ylläpitämä keskustelukerho vastuullisuuteen liittyvän tieteellisen tutkimuksen parissa toimiville ja tutkimuksesta kiinnostuneille.

EAS kokoontuu noin joka toinen kuukausi Eetin toimistolla Helsingin Hakaniemessä (sekä Zoomissa!) kuulemaan kiinnostavia alustuksia ja keskustelemaan mukavassa seurassa.

Liity Eetti Academic Society -ryhmään FacebookissaIlmoittautuminen kuhunkin tapaamiseen tapahtuu FB-ryhmässä.