Eettisen kaupan puolesta ry

Tue toimintaamme

Tukemalla työtämme autat meitä edistämään oikeudenmukaista maailmankauppaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Liity Eetin jäseneksi tai kannatusjäseneksi tai tee lahjoitus.

Jäsenillä ja lahjoittajilla on Eetille suuri merkitys. Heidän avullaan voimme jatkossakin kannustaa kansalaisia, yrityksiä ja päättäjiä vastuullisuuteen. Asiantuntijamme selvittävät tuotantoketjujen epäkohtia, käyvät vuoropuhelua yritysten kanssa sekä viestivät tarvittavista muutoksista julkisesti. Järjestämme myös työpajoja ja tapahtumia ympäri Suomea. Lisäksi vaikutamme päättäjiin Suomessa sekä maailmalla osana isompia verkostoja.

Osallistu

Eetin toimintaan voi osallistua monella tavalla. Eetti on valtakunnallinen järjestö, ja paikallisryhmiimme ovat tervetulleita kaikki oikeudenmukaisesta maailmankaupasta kiinnostuneet. Eetin aktiiviset somettajat vaativat kanssamme yrityksiltä vastuullisuutta, ja vapaaehtoiset kouluvierailijat vetävät nuorille työpajoja Eetin teemoista.

Eetti kampanjoi aktiivisesti sosiaalisessa mediassa – tähän työhön voivat kaikki osallistua jakamalla, kommentoimalla ja tykkäämällä julkaisujamme. Löydät lisää tietoa Eetin some-aktivismista täältä.

Uutiskirje


Tilaamalla parin kuukauden välein ilmestyvän uutiskirjeemme pysyt kärryillä Eetin toiminnasta, julkaisuista ja tapahtumista. Tilaa uutiskirje oheisella lomakkeella:Haku