Viikko lempivaatteessa -haaste

Viikko lempivaatteessa -haaste

25.11.2019

Lempivaatteeni-kampanja on täällä, ja haastamme sinut olemaan viikon putkeen lempivaatteessasi!

En garde! Tämä on haaste!

Pystytkö siihen? Kestääkö hermot? Alkavatko punttisi tutista, kun pitäisi saada jotain uutta lookkia? Tuntuuko, että kollegasi katsovat sinua vinoon, kun tulet samassa villapaidassa jo kolmatta päivää töihin?

Tämä ja paljon muuta selviää, kun otat osaa lempivaatteeni-haasteeseen!

Vaateteollisuus on yksi maailman saastuttavimpia teollisuudenaloja. Tutkimusten mukaan yksi tärkeimmistä tavoista vaikuttaa vaateteollisuuden päästöihin on pidentää vaatteiden käyttöikää.

Suhteemme vaatteisiin pitää siis muuttua. Emme voi enää suhtautua vaatteisiin kertakäyttötavarana, vaan meidän on opittava kunnioittamaan, vaalimaan ja rakastamaan vaatteita pitkäikäisesti. Vaali siis lempivaatettasi.

Haasteen aikana voit some-postauksissasi ja stooreissasi pohtia, mitä tuntemuksia nousee, kun pitää yhtä vaatetta viikon putkeen. Samalla voit haastaa vaikuttajia ja ystäviäsi mukaan haasteeseen. Tägää Eetti mukaan julkaisuihisi ja stooreihisi sekä käytä #lempivaatteeni-häsää, niin voimme jakaa postauksiasi stooreissamme.

Tänään vietetään White Monday:ta, joka on mitä mainioin päivä aloittaa haaste. White Monday:n idea on Black Friday:n vastakohta, eli tuetaan korjausta, uusiokäyttöä, vuokrausta ja muita tapoja, joilla vaatteen elinkaarta saadaan pidennettyä.

Jätetään kertakäyttökulttuuri vihdoin historiaan.

#lempivaatteeni #whitemonday

@eetti_ry