Viestinnän harjoittelija

Viestinnän harjoittelija

09.03.2020

HUOM! Harjoittelun ajankohta siirretty koronaviruksen vuoksi! Oletko tuleva digiviestinnän velho? Kiinnostaako yritysvastuu ja oikeudenmukainen maailmankauppa? Eettisen kaupan puolesta ry:n (Eetin) harjoittelupaikka saattaa olla juuri sinua varten!


Eettisen kaupan puolesta ry hakee viestinnän harjoittelijaa.

Harjoittelijana osallistut monipuolisesti Eetin eri viestintätehtäviin, kuten verkkosivujen kehittämiseen, sosiaalisen median hallinnointiin ja analytiikan seurantaan, jäsenviestintään, varainhankintaan ja digitaaliseen kampanjointiin. 

Harjoittelumme soveltuu sinulle, jos opiskelet yliopistolla tai ammattikorkeakoulussa viestintää tai digimarkkinointia. Edellytämme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Erityisesti toivomme osaamista tai kiinnostusta seuraavilta osa-alueilta:

  • Digitaalinen viestintä ja julkaiseminen 
  • WordPress
  • Hakukoneoptimointi
  • Analytiikka- ja markkinointityökalujen käyttö ja hyödyntäminen (Google Analytics, Business Manager, Adwords)
  • Sosiaalisen median eri julkaisumuotojen hallinta ja sisältöjen tuotanto
  • Sosiaalisen median ostetun näkyvyyden ja kampanjoiden kanssa työskentely
  • Plussaa: kokemus video- ja podcast-tuotannosta sekä kuvankäsittelyn ja graafisen suunnittelun perusteiden hallinta
  • Eduksi katsotaan myös kiinnostus Eetin teemoja kohtaan ja kokemus nuorille suunnatun viestinnän tehtävistä. 

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden perehtyä oikeudenmukaisen maailmankaupan ja eettisen kuluttamisen parissa tehtävään työhön. Tarjoamme joustavat työajat ja rennon työyhteisön toimistollamme Helsingin Hakaniemessä. Tarkka työnkuva muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Harjoittelu alkaa 10.8.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää kolme kuukautta. Edellytämme, että harjoittelu on osa opintojasi ja/tai että sinulla on mahdollisuus saada yliopiston harjoittelutuki. Harjoittelijan palkka on 1240e/kk. Sinulla on mahdollisuus 80% työaikaan.

Hakuohjeet: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään maanantaina 6.4. Eetin toiminnanjohtaja Kirsi Saloselle: kirsi.salonen@eetti.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Harjoittelija”. Jo vastaanotetut hakemukset otetaan automaattisesti huomioon.


Eettisen kaupan puolesta ry on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista.