Vainua Viherpesu -webinaarissa kuulet pelillistämisestä globaalikasvatuksessa

Vainua Viherpesu -webinaarissa kuulet pelillistämisestä globaalikasvatuksessa

Tapahtuma-aika15.12. klo 08:30 - 15.12.2023 klo 09:30
TapahtumapaikkaZoom

Miksi pelit ovat hyvä ja innostava menetelmä ilmiöoppimiseen, globaalikasvatukseen ja mediakasvatukseen? Maksuton webinaari 15.12.2023!

Pelillistämisen menetelmät viherpesuhankkeessa – mitä opittiin ja miksi pelillistäminen toimii?

Millaisia tarpeita kasvattajilla on viherpesuun ja pelillisiin menetelmiin liittyen? Miksi pelit ovat hyvä ja innostava menetelmä ilmiöoppimiseen, globaalikasvatukseen ja mediakasvatukseen? 

Tervetuloa kuulemaan pelillistämisen menetelmistä Eetin, Nuorten Akatemian ja Taksvärkin webinaariin! Webinaari järjestetään pe 15.12.2023 8:30-9:30 etäyhteydellä Zoomissa.

Eetin, Nuorten Akatemian ja Taksvärkin yhteisessä Vainua viherpesu-hankkeessa on kehitetty kasvattajille suunnattuja ajankohtaisia työkaluja nuorten kriittisen media- ja mainoslukutaidon vahvistamiseen sekä kestävän kehityksen teemojen käsittelyyn erityisesti viherpesun näkökulmasta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 14.12. täällä. Osallistumislinkki lähetetään webinaariin ilmoittautuneille torstaina 14.12.

Puhujat

Webinaarissa puheenvuorot pitävät hanketta koordinoinut globaalikasvatuksen asiantuntija Minna Laakso (Eetti ry), projektipäällikkö Sonja Hämäläinen (Nuorten Akatemia) ja globaalikasvatuksen suunnittelija Aura Alarto (Taksvärkki ry). Puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus keskustella ja esittää kysymyksiä puhujille.

Vainua viherpesu

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Jenny ja Antti Wihurin säätiön tukemassa Vainua viherpesu! -hankkeessa tuotettiin opettajille ja kasvattajille suunnattuja sisältöjä nuorten media- ja mainoslukutaidon kehittämiseen ja viherpesun käsittelyyn:

Kouluvierailu ja pakopeli:

Pakopelin sisältävät kouluvierailut ovat parhaillaan käynnissä pääkaupunkiseudulla, Turussa, Oulussa ja Joensuussa. Suurin osa kouluvierailuista on varattu, mutta Turun seudulle on vielä tarjolla muutamia vierailuja syyslukukaudelle 2023. Kouluvierailun voit tilata Nuorten Akatemian sivuilta.

Maksuton opas opettajille ja kasvattajille

Vainua viherpesu -oppaan voit ladata täältä.

Lisätiedot

Emma Mikkilä

Toiminnanjohtaja

Eettisen kaupan puolesta ry

emma.mikkila@eetti.fi