Tule Eetin vapaaehtoiseksi Rovaniemellä!

Tule Eetin vapaaehtoiseksi Rovaniemellä!

Tapahtuma-aika29.10. klo 17:00 - 29.10.2020 klo 20:00
TapahtumapaikkaHostel Café Koti
OsoiteValtakatu 21
96200 Rovaniemi
Tervetuloa tekemään maailmasta Eetimpi! Eetti järjestää Rovaniemellä vapaaehtoiskoulutuksen, jossa ideoidaan yhdessä Eetin Rovaniemen paikallisryhmän toimintaa (osa 1), ja koulutetaan kouluvierailijoita (osa 2). Voit osallistua koko koulutukseen, tai valita itsellesi sopivimman osan. Turvavälien varmistamiseksi otamme kumpaankin osioon mukaan 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tarjolla kahvitus ja pientä suolaista syötävää.

Miten voit osallistua?

1. Ideoi ja osallistu Eetin toimintaan (koulutuksen osa 1)
Eetti on saanut paljon näkyvyyttä kekseliäillä tempauksillaan. Vuonna 2019 Black Friday-päivänä Eetin pikamuotia himoitsevat ”shoppailuzombit” valtasivat kauppakeskukset ympäri maan. Tarkoituksena oli herättää keskustelua ylikulutusyhteiskunnan järjellisyydestä. #Lempivaatteeni-kampanja jatkuu marraskuussa 2020, kun osallistujat kertovat somessa omin sanoin, mitä tietävät lempivaatteestaan. Kampanjalla halutaan kannustaa käyttämään omia (lempi)vaatteita mahdollisimman pitkään, ja ottamaan selvää vaatteiden vastuullisuudesta. Eetin vapaaehtoiset pääsevät viettämään rentoa aikaa samanhenkisten kanssa, ja järjestämään vaikkapa yhteisiä dokumentti-iltoja.
Mitä sinä haluisit tehdä? Tule suunnittelemaan Rovaniemen paikallistoimintaa paikan päälle!
2. Vedä Eetin työpajoja paikallisissa kouluissa (koulutuksen osa 2)
Kiinnostaako mainonnan psykologia ja vastuullinen kuluttaminen? Haluaisitko edistää nuorten medialukutaitoa, ja harjoitella samalla ryhmänohjausta ja toiminnallisia opetusmenetelmiä? Eetin globaalikasvatuksen koordinaattori Katri Perho pitää tiiviin koulutuksen, jossa opit perustietoja markkinoinnin tehokeinoista ja opit vetämään kaksi työpajaa yläkoululaisille ja toiselle asteelle: mainonnan psykologia (45 min) ja vastamainostyöpaja (60 min).
Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Into vaikuttaa ja halu toimia nuorten kanssa riittää! Perehdymme aiheeseen yhdessä mallityöpajojen ja keskustelun avulla, jotta työpajan ohjaaminen itsenäisesti tai kaverin kanssa onnistuu. Työpaja voi hyvin olla esim. osa opetusharjoittelun harjoitustunteja. Eetti maksaa kouluvierailijoiden matkakulut ja päivärahat.
Ohjelma:
  • Osio 1 (klo 17-18.15): Alkukahvitus ja tutustumista. Vapaaehtoistoiminta Eetillä, tulevan paikallistoiminnan suunnittelua Rovaniemelle.
  • tauko
  • Osio 2 (klo 18.30-20): Kouluvierailijakoulutus. Mainonnan psykologian työpajan ja vastamainostyöpajan esittely toiminnallisin harjoituksin.
Tapahtuma Facebookissa
Ilmoittautumislinkki, (viimeinen ilmoittautumispäivä 27.10.)
Lisätiedot: katri.perho@eetti.fi
Lämpimästi tervetuloa!