Eetin kampanja- ja kouluvierailukoulutus oli menestys!

24.09.2012

Viikonloppuna 22-23.9 Eetti koulutti jälleen uusia kampanjoitsijoita ja kouluvierailijoita toimimaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut. Osallistujat olivat innostuneita ja keskustelu elävää ja mielenkiintoista. Kiitokset myös Helsinki-ryhmälle lauantain iltaviihdytyksestä!

Lauantaina keskityttiin erityisesti Eetin teemoihin ja meneillä oleviin sekä tuleviin kampanjoihin. Yleisellä tasolla perehdyttiin mm. globaaleihin tuotantoketjuihin ja yritysvastuuseen. Sonja Vartiala Finnwatchista kävi kertomassa tarkemmin bangladeshilaisten tekstiilityöntekijöiden työoloista ja Sanna Autere Kepasta taas ohjasti meitä siitä, miten rakentaa hyvä kampanja.

Sunnuntaina perehdyttiin kouluvierailujen pitämiseen. Kävimme läpi mm. kouluvierailujen etiikkaa ja toimintatapoja. Välissä päästiin vähän leikkimäänkin erilaisia toiminnallisia menetelmiä harjoiteltaessa!

Kaiken kaikkiaan koulutus oli onnistunut ja syksystä on tulossa vilkas ja mielenkiintoinen uusien toimijoiden aloittaessa hommia!