Eetille uusi hallitus

Eetille uusi hallitus

16.11.2017

Eettisen kaupan puolesta ry:n vuosikokous on valinnut uuden hallituksen vuodelle 2018. Lauantaina 11.11. pidetyssä vuosikokouksessa hyväksyttiin myös yhdistykselle uusi viiden vuoden strategia.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Riikka Leppänen ja varapuheenjohtajiksi valittiin Johanna Harjunpää ja Marleen Wierenga. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Reetta Taskinen, Elisa Kalliokoski, Noora Laaksonen, Liisa Lahti, Riikka Aartola, Antti Kylänpää, Ilari Aula ja Anu Räsänen. Hallituksen varajäseniä ovat Anna Eskola, Johannes Asikainen ja Jarkko Mäenpää.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin myös yhdistykselle uusi viiden vuoden strategia. Strategiassa painotetaan erityisesti Eetin ruohonjuurten vahvistamista entisestään.

– On ilahduttavaa nähdä, että toimintaan tulee jatkuvasti uusia aktiiveja mukaan. Haluamme toimia alustana kaikille oikeudenmukaisesta maailmankaupasta kiinnostuneille ihmisille ja tarjota heille konkreettisia keinoja vaikuttaa vastuullisen yritystoiminnan puolesta, sanoo Eetin puheenjohtaja Riikka Leppänen.

Eetti tulee strategiakauden aikana tekemään entistä tuloksellisempaa vaikuttamistyötä muun muassa sitovan yritysvastuulainsäädännön puolesta.