Mikä hiton viherpesu?

Mikä hiton viherpesu?

Tapahtuma-aika12.12. klo 17:30 - 12.12.2023 klo 19:30
TapahtumapaikkaHaagan Lämpiö, Tähtihuone 1 & 2
OsoiteNäyttelijäntie 14
00400 Helsinki

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Eetin vapaaehtoisten järjestämään tapahtumaan!


Yritykset kertovat yhä useammin toimintansa olevan ympäristöystävällistä – mutta usein epäselväksi jää, mitä sillä tarkoitetaan. 

Voiko yritysten ympäristöväittämiin luottaa? Tarkoittaako vihreys automaattisesti vastuullisuutta? Miten yritysten pitäisi parantaa toimintaansa ollakseen aidosti ympäristöystävällisiä? Muun muassa näihin kysymyksiin metsästetään vastauksia Eetin vapaaehtoisten järjestämässä Mikä hiton viherpesu? -illassa 12.12. klo 17:30-19:30 Haagan Lämpiössä (Tähtihuone 1 & 2, Näyttelijäntie 14, 00400 Helsinki)

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Tapahtumassa on puhumassa Greenpeacen ilmasto- ja energia-asiantuntija Olli Tiainen sekä Kuluttajaliiton vaikuttamistyön päällikkö Tiina Vyyryläinen. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle. Lisäksi tilaisuudessa julkaistaan Eetin vapaaehtoisten työstämä humoristinen viherpesusanasto.

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja kysymään viherpesusta! Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä vegaanista purtavaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.12. klo 12!

Esteettömyys

Kulkureitti sisäänkäynnille on opastettu, tasainen ja riittävän leveä. Kulkureitillä on alle 6 m pitkä luiska. Sisäänkäynnin ovet ovat vaikeasti havaittavat. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi on raskas tai muuten vaikeasti avattavissa. Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkeita kynnyksiä. Toimipisteessä on esteettömäksi merkitty wc, jonka ovea ei ole helppo avata ja sulkea. Lue lisää Haagan lämpiön esteettömyydestä.

Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Vältäthän myös voimakkaita hajusteita osallistuessasi iltaan.

Lisätiedot tapahtumasta:

Krista Maarajärvi
krista.maarajarvi (at) eetti.fi
045 7837 8873

Euroopan unionin rahoittama. Euroopan unioni tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) ei vastaa julkaisun sisällöstä.