Mikä Eetti? Tietoa ja toimintaideoita Turussa 19.6.2023

Mikä Eetti? Tietoa ja toimintaideoita Turussa 19.6.2023

Tapahtuma-aika19.6.2023 klo 17:30
TapahtumapaikkaCafe Artin kabinetti
OsoiteLäntinen Rantakatu 5
20100 Turku

Haluaisitko olla mukana tekemässä vastuullisuusvallankumousta? Tule tutustumaan Eetin vapaaehtoistoimintaan 19.6. klo 17.30-19 Turun Cafe Artiin.

Tule suunnittelemaan toimintaa Turussa!

Haluaisitko olla mukana tekemässä vastuullisuusvallankumousta?  Tule tutustumaan Eetin vapaaehtoistoimintaan maanantaina 19.6. klo 17.30-19 Turun Cafe Artiin!

Mistä on kyse?

Eetti järjestää rennon ja vapaamuotoisen tilaisuuden kaikille vastuullisemmasta kuluttamisesta ja paremmasta maailmasta kiinnostuneille! Eetin (Eettisen kaupan puolesta ry) toiminnan avulla lisätään tietoisuutta maailmankaupan ja yritystoiminnan vaikutuksista sekä kannustetaan kuluttajia, yrityksiä ja päättäjiä toimimaan vastuullisemmin.

Mitä on luvassa?

Kuka tahasa on tervetullut mukaan Eetin vapaaehtoistoimintaan! Tilaisuudessa käydään keskustellen läpi esimerkkejä Eetin vapaaehtoistoiminnan muodoista ja suunnitellaan tulevaa. Lisäksi ideoidaan vapaaehtoisten tapoja osallistua Eetin toimintaan.

Tilaisuuden puhujina ovat Eetin pitkäaikainen vapaaehtoinen, Eetin hallituksen jäsen Eerika Heinonen sekä Eetin vastuullisuusasiantuntija Anniina Nurmi.

Oranssi kissa, jolla on värikkäät aurinkolasit

Kenelle?

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Eetin vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet Turun seudulla. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido mihinkään, vaan voit tulla vain kuuntelemaan, keskustelemaan ja tutustumaan muihin samanhenkisiin turkulaisiin.

Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista!

Kysyttävää?

Ota yhteyttä anniina.nurmi@eetti.fi tai lähetä DM Eetin Instagramissa