Kutsu Eetin kouluvierailijakoulutukseen: mainonnan psykologia &  vastamainostyöpaja

Kutsu Eetin kouluvierailijakoulutukseen: mainonnan psykologia & vastamainostyöpaja

Tapahtuma-aika12.9. klo 10:00 - 12.9.2020 klo 14:30
TapahtumapaikkaEettisen kaupan puolesta ry.
OsoiteGlobaalikeskuksen iso kokoustila, Siltasaarenkatu 4, 7. kerros
00530 Helsinki

Kiinnostaako mainonnan psykologia ja vastuullinen kuluttaminen? Haluaisitko edistää nuorten medialukutaitoa, ja harjoitella samalla ryhmänohjausta ja toiminnallisia opetusmenetelmiä? Tule Eetin kouluvierailijaksi!

Nuoret viettävät keskimäärin kuusi tuntia päivässä sosiaalisessa mediassa, ja kohtaavat siellä valtavasti kaupallista sisältöä. Samalla mainonta muuttuu houkuttelevammaksi, paremmin kohdennetuksi ja vaikeammin tunnistettavaksi. Eetti auttaa nuoria tunnistamaan itselle kohdennetun mainonnan tehokeinoja ja edistämään vastuullisempaa kuluttamista.

Eettisen kaupan puolesta ry:n (Eetti) globaalikasvatuksen koordinaattori Katri Perho ja Vaasan yliopiston markkinoinnin ja viestinnän tutkija Hannele Kauppinen-Räisänen pitävät tiiviin koulutuksen, jossa opit perustietoja markkinoinnin tehokeinoista ja opit vetämään kaksi työpajaa yläkouluille ja toiselle asteelle: mainonnan psykologia (45 min) ja vastamainostyöpaja (60 min).

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Into vaikuttaa ja halu toimia nuorten kanssa riittää! Perehdymme aiheeseen yhdessä mallityöpajojen ja keskustelun avulla, jotta työpajan ohjaaminen itsenäisesti tai kaverin kanssa onnistuu. Työpaja voi hyvin olla esim. osa opetusharjoittelun harjoitustunteja. Eetti maksaa kouluvierailijoiden matkakulut ja päivärahat. 

Tarjolla aamukahvit ja lounas. Voimme korvata matkakuluja, mutta kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tulet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Turvavälien varmistamiseksi otamme koulutukseen vain 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Koulutukseen voi tulla oppimaan uutta, eikä osallistuminen velvoita pitämään työpajoja kouluissa.

Ilta on samalla Eetin kouluvierailijoiden tapaaminen, eli kaikki kouluvierailijat tervetuloa!

Ohjelma:

  • 10.00-11.15 alkukahvitus ja tutustumista, mainonnan psykologia -työpaja
  • 11.15-12.00 lounas
  • 12.00-13.00 luento: yliopistotutkija Hannele Kauppinen-Räisänen, Vaasan yliopisto: “Kuluttajan huomion herättäminen – värien käyttö markkinoinnissa
  • 13.00-14.30 vastamainostyöpaja

 

Ilmoittautumislinkki (ilmoittautuminen ke 9.9. mennessä): https://docs.google.com/forms/d/1atV5Paz0sO3I-sHeM5eDN1Hf3VIFoCk92fBFg7NEyiw/edit 

Lisätiedot: katri.perho@eetti.fi

Facebook-tapahtuma: Mainonnan psykologia | Eetin kouluvierailijakoulutus


Tervetuloa!