Hae mukaan Eetin vaikuta vastuullisuuteen -ohjelmaan!

Hae mukaan Eetin vaikuta vastuullisuuteen -ohjelmaan!

24.03.2022

Kyllästyttääkö ihmisoikeuksien polkeminen ja luonnonvarojen ylikulutus? Haluatko oppia lisää vastuullisuuskysymyksistä ja olla mukana edistämässä kestävää kuluttamista ja yritysvastuuta Suomessa ja EU:ssa? Oletko 18-30 -vuotias? Hae mukaan Eetin vapaaehtoiseksi vastuullisuusvaikuttajaksi! 

Ohjelma koostuu viikonlopputyöpajoista ja koulutuksista, joissa Eetin asiantuntijat perehdyttävät yristysvastuun polttaviin kysymyksiin.

Ensimmäisen työpajaviikonlopun aikana perehdytään ajankohtaisiin yritysvastuun kysymyksiin ja elämiseen riittäviin palkkoihin vaateteollisuudessa. Koulutus järjestetään 23.-24.4. Helsingissä. Toinen työpaja on suunniteltu järjestettäväksi Rovaniemellä syyskuussa 2022. Ohjelman muut toiminnot muotoutuvat ryhmän toiveiden mukaan. Ohjelma on maksuton ja osallistujien matka- ja yöpymiskulut korvataan.

Mukaan voivat hakea 18-30 -vuotiaat nuoret. Toivomme hakijoita eri taustoista ja eri puolilta Suomea. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Mitä odotamme sinulta:

  • kiinnostusta vastuullisuuskysymyksiin
  • valmiutta osallistua kahteen työpajaviikonloppuun
  • valmiutta osallistua vähintään yhteen tapahtumaan vuodessa
  • sitoutumista toimintaan vähintään vuodeksi (ohjelma kestää vuoden 2024 loppuun)

Hae mukaan tästä linkistä viimeistään perjantaina 8.4.2022.

Eetti on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista. Unelmissamme näemme kauppojen hyllyt, joilta löytyy vain vastuullisesti tuotettuja tuotteita.

Lisätietoa: Suvi Tikka, suvi.tikka@eetti.fi

Ohjelmaa tuetaan Erasmus+ -avustuksella.