Eettisen kaupan puolesta ry hakee harjoittelijaa

Eettisen kaupan puolesta ry hakee harjoittelijaa

26.01.2019

Kiinnostaako yritysvastuu ja oikeudenmukainen maailmankauppa? Osaisitko laskea t-paidan hiilijalanjäljen? Oletko some-osaaja, joka kirjoittaa innostavasti, ymmärtää visuaalisuuden päälle ja ottaa rohkeasti haasteita vastaan? Jos vastasit kyllä, Eettisen kaupan puolesta ry:n (Eetin) harjoittelupaikka saattaa olla juuri sinua varten!

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu taustamateriaalin kerääminen Eetin eri teemoista, etenkin vaatealan ympäristövaikutuksista ja elektroniikan tuotantoon liittyvistä ihmisoikeuskysymyksistä. Lisäksi autat meitä kampanjoiden ja muun viestinnän suunnittelussa, tapahtumien järjestelyissä sekä yleisissä toimistotehtävissä.

Tehtävä edellyttää sinulta vahvaa analyyttistä otetta sekä hyviä kirjoitustaitoja. Olet kiinnostunut Eetin teemoista ja valmis tarttumaan eri kokoisiin tehtäviin. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta ja/tai some- sekä kuvankäsittelyosaamista.

Eetin harjoittelijana pääset ideoimaan ja luomaan omaa sisältöä sekä kehittämään omaa kampanjointiosaamistasi tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön toimistollamme Helsingissä. Tarkka työnkuva muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Harjoittelu alkaa maaliskuussa ja kestää kolme kuukautta. Toivomme, että harjoittelu on osa opintojasi tai että sinulla on mahdollisuus saada harjoittelullesi yliopiston harjoittelutuki. Eetti kattaa työnantajan osuuden harjoittelun palkasta.

Hakuohjeet: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään keskiviikkona 6. helmikuuta Eetin toiminnanjohtaja Lotta Staffansille osoitteeseen lotta.staffans@eetti.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Harjoittelija”.

Haastattelut pyritään pitämään 11. tai 12. helmikuuta. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Lotta Staffans, puh. 040 573 0806.

Eettisen kaupan puolesta ry on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista.