Eettisen kaupan puolesta ry hakee harjoittelijaa

Eettisen kaupan puolesta ry hakee harjoittelijaa

21.05.2019

Kiinnostaako yritysvastuu ja oikeudenmukainen maailmankauppa? Haluaisitko tehdä töitä koulutuksen ja viestinnän parissa? Jos vastasit kyllä, Eettisen kaupan puolesta ry:n (Eetin) harjoittelupaikka saattaa olla juuri sinua varten!

Harjoittelijana olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Eetin globaalikasvatusta. Syksyllä muun muassa ohjaamme työpajoja oppilaitoksissa sekä kehitämme oppimateriaalia elektroniikan tuotantoon, kestävään kehitykseen ja vastamainontaan liittyen. Lisäksi autat meitä kampanjoiden ja muun viestinnän suunnittelussa, tapahtumien järjestelyissä sekä yleisissä toimistotehtävissä.

Tehtävä edellyttää kiinnostusta Eetin teemoista ja valmiutta tarttumaan erikokoisiin tehtäviin itsenäisellä otteella. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta, viestinnästä ja/tai työpajojen ohjaamisesta nuorille.

Me tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden perehtyä maailmankaupan parissa tehtävään vapaaehtoistoimintaan ja kouluyhteistyöhön. Toimistollamme Helsingissä on pirskahteleva työilmapiiri ja joustava työyhteisö, jonka osana pääset luomaan omaa sisältöä ja kehittämään osaamistasi tärkeiden asioiden parissa. Tarkka työnkuva muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Harjoittelu alkaa syyskuussa ja kestää kolme kuukautta. Toivomme, että harjoittelu on osa opintojasi tai että sinulla on mahdollisuus saada harjoittelullesi yliopiston harjoittelutuki. Eetti kattaa työnantajan osuuden harjoittelun palkasta.

Hakuohjeet: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 9.6.2019 Eetin globaalikasvatuksen koordinaattori Eeva Kemppaiselle osoitteeseen eeva.kemppainen@eetti.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Harjoittelija”.

Haastattelut pyritään pitämään 13.-14.6. Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Kemppainen, puh. 040 845 3016.

Eettisen kaupan puolesta ry on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista.