Eettisen kaupan puolesta ry hakee globaalikasvatuksen harjoittelijaa

Eettisen kaupan puolesta ry hakee globaalikasvatuksen harjoittelijaa

05.05.2020

Kiinnostaako sinua eettinen kuluttaminen, yritysvastuu ja oikeudenmukainen maailmankauppa? Haluaisitko saada kokemusta koulutusalalta ja tehdä töitä nuorten parissa? Jos vastasit kyllä, Eetin harjoittelupaikka saattaa olla juuri sinua varten!

Harjoittelijana olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Eetin globaalikasvatusta. Työtehtäviisi kuuluu mm. yhteistyön suunnittelu ja pilotointi toisen asteen oppilaskuntien kanssa sekä Eetin nettisivujen oppimateriaaliosion uudistaminen selkeämmäksi ja opettajia paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi avustat tapahtumien järjestelyissä, vapaaehtoistyön koordinaatiossa sekä yleisissä toimistotehtävissä. Halutessasi voit myös ohjata työpajoja mainonnan psykologiasta ja vastamainoksista toisen asteen oppilaitoksissa sekä avustaa materiaalin kehittämisessä.

Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä Eetin teemoihin sekä kiinnostusta pedagogiikkaa ja nuorten parissa työskentelyä kohtaan. Katsomme eduksi kokemuksen koulutuksesta, nuorten parissa työskentelystä tai järjestötoiminnasta.

Tarjoamme monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden perehtyä Eetin kouluyhteistyöhön ja vapaaehtoistoimintaan. Toimistollamme Helsingin Hakaniemessä on pirskahteleva työilmapiiri ja joustava työyhteisö. Toivomme, että tartut innolla erikokoisiin tehtäviin, sillä annamme sinulle mahdollisuuden käyttää luovuuttasi ja työskennellä varsin itsenäisesti. Tarkka työnkuva muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Harjoittelu alkaa 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää kolme kuukautta. Edellytämme, että harjoittelu on osa opintojasi. Harjoittelijan palkka on 1240e/kk. Sinulla on mahdollisuus 80% työaikaan.

Hakuojeet: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään maanantaina 25.5.2020 globaalikasvatuksen koordinaattori Katri Perholle osoitteeseen katri.perho@eetti.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Harjoittelija”.

Haastattelut pyritään pitämään kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Eettisen kaupan puolesta ry on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista.