Eetti X Maailma kylässä: Miksi jokaisen kannattaa olla aktivisti?

Eetti X Maailma kylässä: Miksi jokaisen kannattaa olla aktivisti?

Tapahtuma-aika26.5.2024 klo 17:35
TapahtumapaikkaTiivistämö
OsoiteSuvilahti
00580 Helsinki

Eetin puheenvuoro Maailma kylässä -festivaaleilla peruuntuu.

Lisätietoja peruuntumisesta voit lukea Eetin uutisesta.


Jos alat ottaa pieniä askeleita itselle tärkeiden asioiden puolesta, aktivismi saa sinusta nopeasti vallan – pitääkö tämä porttiteoria paikkansa? Entä miksi passiivisuus on vaarallista? Ja miksi meidän tulee olla ylpeästi aktivisteja?

Maksuton kestävän kehityksen Maailma kylässä-festivaali järjestetään 25.-26.5. Helsingin Suvilahdessa. Kymmeniä tuhansia ihmisiä houkutteleva ilmaistapahtuma tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan, kestävän kehityksen teemoihin painottuvia keskusteluja ja innostavaa toimintaa koko perheelle.

Eetti on mukana festivaalin puheohjelmassa aiheella Miksi jokaisen kannattaa olla aktivisti? Tässä ajassa tarvitaan rohkeutta toimia aktiivisesti itselle tärkeiden asioiden puolesta. Eetti tuo lavalle kolme aktiivista maailman muuttajaa, jotka kertovat omasta aktivismistaan: mikä on saanut heidät toimimaan ja mistä he saavat voimaa jatkaa myös vastatuulessa?

Anniina Nurmi on Eetin vastuullisuuspäällikkö, joka on kulkenut täyden kierroksen pikamuotia rakastavasta teinistä yritysten vastuullisuutta ärhäkästi kirittäväksi aktivistiksi.


Koko Hubara on toimittaja, kirjailija ja yksi Ruskeat Tytöt Median perustajista. Hän tekee aktivismia erityisesti antirasismin ja yhdenvertaisuuden parissa, niin työssään kuin vapaa-ajalla.


Natalia Kallio on äänekäs ja päämäärätietoinen ihmisoikeusaktivisti ja kokenut ihmisoikeuskouluttaja, jonka aktivismi näkyy niin taiteen kuin kansainvälisen politiikan kentillä.

Lavalla kyseenalaistetaan ajatus siitä, että aktivistiksi kelpaavat vain supersankarin viittaa kantavat yksilösuorittajat. Tämän puheenvuoron kuultuasi koet vastustamatonta tarvetta toimia!

Puheenvuorosta taltioidaan samalla livepodcast-jakso Eetin uuteen Hikipaja-podcastiin.

Nähdään Suvilahdessa!