Eetti kouluttaa Joensuussa 31.10.: Kohti vastuullista vaatetuotantoa

Eetti kouluttaa Joensuussa 31.10.: Kohti vastuullista vaatetuotantoa

Tapahtuma-aika31.10. klo 09:15 - 31.10.2019 klo 15:45
TapahtumapaikkaItä-Suomen yliopisto, Natura-rakennus, Yliopistokatu 2, Joensuu, sali N102
KOULUTUS TÄYNNÄ!

Vielä viime vuonna Prismassa myytiin Pakistanissa valmistettuja farkkuja hintaan 9,90 €. S-ryhmästä kerrottiin, että tehdas oli läpäissyt kolme erilaista sosiaalisen vastuun auditointia. Voiko näin halvalla saada ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen valmistetun vaatteen?

Eetin koulutuksessa käydään läpi vaateteollisuuden ilmasto-, ympäristö- ja ihmisoikeusvaikutukset, tutustutaan vastuullisuuden arvioimiseen ja tehdään harjoitus, jossa opitaan arvioimaan yritysten vastuullisuusviestintää. Koulutukseen osallistuneiden on mahdollisuus hakea mukaan vuonna 2020 Helsingissä järjestettävään jatkokoulutukseen.

Kouluttajana vastuullisuusasiantuntija Maija Lumme Eettisen kaupan puolesta ry:stä. Maijan yritysvastuukoulu-podcastia pitävä Lumme on suomalaisten vaatebrändien paras ystävä tai pahin piikki lihassa, näkökulmasta riippuen.

Sitova ilmoittautuminen sunnuntaihin 27.10. mennessä: https://forms.gle/MxVN6ujPXY6o866G8

Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Eettisen kaupan puolesta ry tarjoaa osallistujille aamukahvit ja lounaan. Eetin jäsenet voivat saada matkakorvauksia (tiedustelethan etukäteen Maijalta).

Lisätietoja
Maija Lumme
maija.lumme@eetti.fi
0440250412