Eetti hakee viestinnän harjoittelijaa

Eetti hakee viestinnän harjoittelijaa

21.05.2021

Oletko tuleva digiviestinnän velho? Kiinnostaako yritysvastuu ja kansalaisvaikuttaminen? Eetin viestinnän harjoittelupaikka saattaa olla juuri sinua varten!

Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti) on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista. Unelmissamme näemme kauppojen hyllyt, joilta löytyy vain vastuullisesti tuotettuja tuotteita. Nyt etsimme viestinnän harjoittelijaa, joka auttaa meitä matkallamme kohti haavettamme.

Harjoittelijana osallistut monipuolisesti Eetin eri viestintätehtäviin, kuten verkkosivujen kehittämiseen, sosiaalisen median sisällöntuotantoon, analytiikan seurantaan, jäsenviestintään, vapaaehtoisten koordinoimiseen, varainhankintaan ja digitaaliseen kampanjointiin. 

Etsimme harjoittelijaa, jolla on kirjoitettu sana hallussa, visuaalista silmää, ja joka on kuin kala vedessä somessa sekä kokee teemamme tärkeiksi. Harjoittelu soveltuu sinulle, jos opiskelet esimerkiksi viestintää tai digimarkkinointia yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Edellytämme aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. 

Erityisesti toivomme osaamista mahdollisimman monilta seuraavilta osa-alueilta:

  • Sosiaalisen median eri julkaisumuotojen hallinta ja sisältöjen tuotanto
  • Video- ja/tai kuvankäsittely ja graafinen suunnittelu
  • WordPress
  • Analytiikka- ja markkinointityökalujen käyttö ja hyödyntäminen (Google Analytics, Business Manager, Adwords)
  • Sosiaalisen median ostetun näkyvyyden ja kampanjoiden kanssa työskentely
  • Eduksi katsotaan myös ymmärrys Eetin teemoista ja kokemus nuorille suunnatun viestinnän tehtävistä. 

Tarjoamme joustavat työajat ja rennon työyhteisön toimistollamme Helsingin Hakaniemessä. Tarkka työnkuva muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Harjoittelu alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää kolme kuukautta. Edellytämme, että harjoittelu on osa opintojasi ja/tai että sinulla on mahdollisuus saada yliopiston harjoittelutuki. Harjoittelijan palkka on 1600e/kk. Sinulla on mahdollisuus 80% työaikaan.

Hakuohjeet: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 6.6.2021 osoitteeseen info@eetti.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Harjoittelija”.