Eetti hakee paikalliskoordinaattoreita Joensuuhun, Jyväskylään ja Tampereelle

Eetti hakee paikalliskoordinaattoreita Joensuuhun, Jyväskylään ja Tampereelle

09.08.2019

Haluatko edistää vastuullista liiketoimintaa, eettisiä hankintoja ja kestäviä tuotantotapoja? Oletko kekseliäs ja osaat innostaa muut ihmiset mukaan vaatimaan muutosta? Asutko Joensuussa, Jyväskylässä tai Tampereella?

Eetti on kansanliike, jota tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Pikamuoti, elektroniikka ja yritysten avoimuuden puute luovat ongelmia, joihin suomalaiset ovat vihdoin alkaneet herätä. Kansanliikkeemme tarvitsee sinua!

Rekrytoimme uudet vapaaehtoiset paikalliskoordinaattorit Joensuuhun, Jyväskylään ja Tampereelle, osaksi valtakunnallista verkostoa.

Paikalliskoordinaattori on elementissään esimerkiksi kirjoittaessaan mielipidekirjoituksia paikallislehtiin, kootessaan vapaaehtoisporukkaa tempaukseen tai järjestäessään leffailtaa muiden aktiivien kanssa – tai tehdessään jotain ihan muuta, mikä vain edistää Eetin toiminnan tavoitteita!

Paikalliskoordinaattorit toimivat Eetin aktiivisina vapaaehtoisina, ja sitoutuvat käyttämään noin 5 tuntia kuukaudessa paikallisryhmän koordinointiin. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita – asenne, sitoutuneisuus ja intohimo ratkaisevat!

Tehtäviisi kuuluu:

* Järjestää ja markkinoida 1-2 tapahtumaa vuodessa (esim. vaatteisiin tai elektroniikkaan liittyvä koulutus, tempaus tai leffailta)
* Rekrytoida vapaaehtoisia
* Hallinnoida ja kontaktoida oman alueen uusia jäseniä
* Koordinoida yhteistyötä muiden toimijoiden (esim. muiden järjestöjen) kanssa paikallisesti
* Toimia yhteyshenkilönä Eetin toimiston ja paikallisten vapaaehtoisten välillä

Tarjoamme koulutusta Eetin teemoista, perehdytyksen tehtäviin ja tukea toimintaan. Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus sitoutua tehtävään vuodeksi.

Hakemuksessa olisi hyvä kertoa:

* Millainen olet? Miten kaverisi kuvailevat sinua?
* Miksi paikalliskoordinaattorin tehtävä kiinnostaa sinua?
* Pystytkö sitoutumaan vapaaehtoistyöhön vähintään viideksi tunniksi kuukaudessa?
* Miten haluaisit edistää Eetin paikallisryhmätoimintaa omalla paikkakunnallasi?

Koordinaattorin paikkaa voi hakea yksin tai pareittain.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen maija.lumme@eetti.fi perjantaihin 23.8. mennessä. HUOM! Hakuaikaa jatkettu 30.8. asti. Ilmoitamme hakijoille valinnasta elokuun loppuun mennessä, ja koulutus järjestetään Helsingissä lauantaina 14.9.