Dokkaria & dialogia Turussa – vaateteollisuuden varjopuolet

Dokkaria & dialogia Turussa – vaateteollisuuden varjopuolet

Tapahtuma-aika23.5.2024 klo 18:00
TapahtumapaikkaYlioppilastalo A, Turku-sali (2. kerros)
OsoiteRehtorinpellonkatu 2-4
20500 Turku

Kiinnostaako sinua kestävämpi tulevaisuus ja vastuullisempi vaatekaappi? Onko vaatteesi elinkaaren pää sinulle mysteeri? Tule mukaan Eetin leffailtaan!

Tervetuloa kuulemaan kiertotalouden asiantuntijan Henna Knuutilan kiinnostava puheenvuoro liittyen kestävämpään kulutukseen ja vaateteollisuuden ongelmakohtiin. Illan teema kietoutuu Ylen MOT Käytetyn vaatteen jäljillä -dokkariin ja aloitamme illan yhdessä katselmuksella leffailta-tyyliin.

Dokkarin ja puheenvuorojen jälkeen yleisö pääsee kysymään ja keskustelemaan aiheesta. Tule kohtaamaan samanhenkisiä ihmisiä, viettämään viihtyisää iltaa ja oppimaan uutta! 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Eetin vapaaehtoisten ja TYY:n kanssa Turku-salissa
Ylioppilastalo A:n toisessa kerroksessa torstaina 23.5. klo 18–20. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Tilan esteettömyydestä lisätietoa TYY:n raportissa.

Noudatamme tilaisuudessa turvallisemman tilan periaatteita. 

Ilmoittauduthan tapahtumaan tämän lomakkeen kautta.

Ilmoittautumismäärä auttaa meitä varaamaan herkkutarjoilun illan ohjelman ohelle. Olet kuitenkin tervetullut paikalle myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Henna Knuutila

Henna Knuutila toimii energia- ja ympäristötekniikan lehtorina Turun ammattikorkeakoulussa sekä projektipäällikkönä Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmässä.

Hänellä on laaja ymmärrys toimista, jota tekstiilialan kiertotalouteen siirtyminen vaatii: hän on ollut mukana useassa kansallisessa ja kansainvälisessä kehittämis- ja tutkimushankkeessa yhteistyössä yritysten kanssa suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevaisuuden kiertotalouden tekstiilialaa.

Lisätietoja:

Riina Papunen

Vapaaehtoistoiminnan suunnittelija

riina.papunen@eetti.fi