Eettisen kaupan puolesta ry

Paikallistoiminta

Eetillä on paikallistoimintaa eri puolilla Suomea, ja toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa Eetin teemoista ja kampanjoista kiinnostunut. Paikallistoimijoilla on hyvin vapaat kädet ideoida ja toteuttaa itsensä näköistä toimintaa, joka on linjassa Eetin arvojen ja tavoitteiden kanssa.

Toiminta voi saada monia muotoja aktiivien kiinnostuksen mukaan. Paikallisryhmät herättelevät keskustelua globaalin tuotannon epäkohdista ja niiden ratkaisuista järjestämällä esimerkiksi elokuvanäytöksiä, seminaareja, tempauksia, pop up -kahviloita, opintopiirejä tai ottamalla yhteyttä päättäjiin tai yrityksiin.

Esimerkiksi Reilun kaupan kaupungit ja korkeakoulut ovat usein saaneet tämän arvonimen Eetin paikallistoimijoiden kampanjoinnin seurauksena.

Miten mukaan?

Kätevin tapa tulla mukaan on liittyä oman alueen sähköpostilistalle tai Facebook-ryhmään ja seurata tapahtumia Eetin nettisivuilla (linkki tapahtumakalenteriin). Voit myös ottaa yhteyttä suoraan paikallisryhmän yhteyshenkilöön tai Eetin toimistoon.

Toimiston väki auttaa sinua mieluusti uuden ryhmän perustamisessa, jos paikkakunnallasi ei sellaista vielä ole. Kun sinulla on tiedossa pienikin porukka, jolla olisi haluja toimia oikeudenmukaisen maailmankaupan puolesta, ota rohkeasti yhteyttä!

Eetti järjestää vuosittain koulutuksia sekä kesäretken ja syystapaamisen, joissa tapaa samanmielisiä ihmisiä ja pääsee helposti mukaan toimintaan. Tehdään yhdessä maailmankaupasta reilua!

Paikallisryhmien yhteystiedot

Helsinki
Ulla Saalasti, ulla.saalasti [at] gmail.com
Maarit Roström, maaritanneli81 [at] gmail.com
(Helsinki-ryhmä toimii kaksikielisenä, suomeksi ja englanniksi.)
Eetti Helsinki Facebookissa

Porvoo
Antti Kylänpää, antti.kylanpaa [at] saunalahti.fi

Tampere
Ilona Vähärautio, iltsihoi [at] gmail.com
Eetti Tampere Facebookissa

Turku
Soile Puranen, soileppi [at] hotmail.com
Eetti Turku Facebookissa

Jyväskylä
Anne-Mari Koivisto, anne-mari.a-m.koivisto [at] student.jyu.fi
Heli Hydén, heli.hyden [at] gmail.com
Heta Kopra, heta.kopra [at] gmail.com
Eetti Jyväskylä Facebookissa

Rovaniemi
Suvi Ranta, Suvi.Ranta [at] edu.lapinamk.fi

Joensuu
Riikka Linjama, riikka.linjama [at] gmail.com

Haku