Eetti Academic Society

Eetti Academic Society

13.12.2023

Teetkö opinnäytetyötä, kandia, gradua tai väitöskirjaa yritysvastuusta, kuluttamisesta tai oikeudenmukaisesta maailmankaupasta? Tule mukaan Eetti Academic Societyn tapaamisiin!

Tieteellisestä tutkimuksesta kiinnostuneiden vertaisryhmä

Teetkö opinnäytetyötä, kandia, gradua tai väitöskirjaa yritysvastuusta, kuluttamisesta tai oikeudenmukaisesta maailmankaupasta? Kaipaatko vertaistukea, lukuvinkkejä ja inspiraatiota tai kiinnostaako tutkittu tieto muuten vain?

Eetti Academic Society on Eetin vapaaehtoisten ylläpitämä keskustelukerho vastuullisuuteen liittyvän tieteellisen tutkimuksen parissa toimiville ja tutkimuksesta kiinnostuneille. EAS kokoontuu noin joka toinen kuukausi Eetin toimistolla (tai Zoomissa) Helsingin Hakaniemessä kuulemaan kiinnostavia alustuksia ja keskustelemaan mukavassa seurassa.

Seuraava tapaaminen:

Milloin? Tiistaina 30.1.2024 klo 17.30-19.00

Alustaja: väitöskirjatutkija ja juristi Juho Saloranta

Aihe: Yritysvastuulaki ja “access to justice” – Millaisia keinoja oikeudenhaltijoilla on saada oikeussuojaa, jos yritystoiminta aiheuttaa ESG-vahinkoja arvoketjuissa?

Tule mukaan!

Miten pääset mukaan? Liity Eetti Academic Society -ryhmään Facebookissa. Voit myös laittaa viestiä ryhmää koordinoivalle Maija Lumpeelle, yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen kuhunkin tapaamiseen tapahtuu FB-ryhmässä.

Lisätietoja:

Maija Lumme
maija.lumme@gmail.com