Eetti Academic Society

Eetti Academic Society

Tapahtuma-aika18.6.2024 klo 17:30
TapahtumapaikkaEetin toimisto (Globaalikeskus) + etäosallistuminen
OsoiteSiltasaarenkatu 4, 7. krs
00530 Helsinki

Teetkö opinnäytetyötä, kandia, gradua tai väitöskirjaa yritysvastuusta, kuluttamisesta tai oikeudenmukaisesta maailmankaupasta? Tule mukaan Eetti Academic Societyn tapaamisiin!

Tieteellisestä tutkimuksesta kiinnostuneiden vertaisryhmä

Teetkö opinnäytetyötä, kandia, gradua tai väitöskirjaa yritysvastuusta, kuluttamisesta tai oikeudenmukaisesta maailmankaupasta? Kaipaatko vertaistukea, lukuvinkkejä ja inspiraatiota tai kiinnostaako tutkittu tieto muuten vain?

Eetti Academic Society on Eetin vapaaehtoisten ylläpitämä keskustelukerho vastuullisuuteen liittyvän tieteellisen tutkimuksen parissa toimiville ja tutkimuksesta kiinnostuneille. EAS kokoontuu noin joka toinen kuukausi Eetin toimistolla (tai Zoomissa) Helsingin Hakaniemessä kuulemaan kiinnostavia alustuksia ja keskustelemaan mukavassa seurassa.

Seuraavat tapaamiset

18.6.2024 Kirsi Salonen: Mikä ihmeen regeneratiivisuus? Katsaus uudistavaan liiketoimintaan

klo 17.30-19.00

Kirsi on väitöskirjatutkija LUT Yliopistossa ja Maastrichtin yliopistossa. Hän tutkii, millaisia strategioita yritykset voivat käyttää, jotta niiden toiminta paitsi minimoisi haittoja luonnolle ja ihmiselle, myös loisi sosiaalisille ja ympäristön järjestelmille kykyä elpyä ja kukoistaa, sekä mitä esteitä tai kannustimia tällaisen liiketoiminnan tiellä on.

Tule mukaan!

Miten pääset mukaan? Liity Eetti Academic Society -ryhmään Facebookissa. Voit myös laittaa viestiä ryhmää koordinoivalle Maija Lumpeelle, yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen kuhunkin tapaamiseen tapahtuu FB-ryhmässä tai sähköpostitse Maija Lumpeelle.

Lisätietoja:

Maija Lumme
maija.lumme@gmail.com