Eettisen kaupan puolesta ry

Tapahtuma

Eetti Academic Society -ryhmän syksyn tapaamiset

Aika: 27.9.2023 klo 17:30 - 18.10.2023 klo 19:00
Tapahtumapaikka: Eetin toimisto (Globaalikeskus) + etäosallistuminen
Siltasaarenkatu 4, 7. krs
00530 Helsinki

Tieteellisestä tutkimuksesta kiinnostuneiden vertaisryhmä

Teetkö opinnäytetyötä, kandia, gradua tai väitöskirjaa yritysvastuusta, kuluttamisesta tai oikeudenmukaisesta maailmankaupasta? Kaipaatko vertaistukea, lukuvinkkejä ja inspiraatiota tai kiinnostaako tutkittu tieto muuten vain? :mega:

Eetti Academic Society on vapaamuotoinen keskustelukerho vastuullisuuteen liittyvän tieteellisen tutkimuksen parissa toimiville ja tutkimuksesta kiinnostuneille. EAS kokoontuu joka toinen kuukausi Eetin toimistolla (tai Zoomissa) Helsingin Hakaniemessä kuulemaan kiinnostavia alustuksia ja keskustelemaan mukavassa seurassa.

Syksyn 2023 tapaamiset

 

Alustus: Anna Härri

Ti 29.8. klo 17.30-19.00

Miltä tekstiiliteollisuuden kiertotalousratkaisut näyttävät intialaisten pienviljelijöiden vinkkelistä? Anna Härri LUT-yliopistosta päivittää verkostolle kiertotalouden sosiaalisia vaikutuksia käsittelevän väitöskirjansa tuoreimmat kuulumiset.

 

Alustus: Riina Bhatia

Ke 27.9. klo 17.30-19.00

Väitöskirjatutkija Riina Bhatia työskentelee kestävän tulevaisuuden tutkijana Teknologian tutkimuskeskus VTT:ssä, jossa hän tutkii innovaatiopolitiikkaa ja sen roolia oikeudenmukaisessa kestävyyssiirtymässä.

 

Alustus: Minja Orava

Ke 18.10 klo 17.30-19.00

Miltä aseteollisuuden vastuullisuus näyttää? Sniikkerikirjeenvaihtajanakin tutuksi tullut Minja Orava jakaa tuoreita gradutuloksiaan.

Tule mukaan!

Miten pääset mukaan? Liity Eetti Academic Society -ryhmään Facebookissa. Voit myös laittaa viestiä ryhmää koordinoivalle Maija Lumpeelle, yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen kuhunkin tapaamiseen tapahtuu FB-ryhmässä.

Lisätietoja:

Maija Lumme
maija.lumme@gmail.com

Haku