Eettisen kaupan puolesta ry

Tapahtuma

Kaikille avoin Eetin uusien ilta 13.9.2023

Aika: 13.9.2023 klo 17:30 klo 20:00
Tapahtumapaikka: Eetin toimisto (Globaalikeskus) + etäosallistuminen
Siltasaarenkatu 4, 7. krs
00530 Helsinki

Haluaisitko toimia paremman maailman puolesta?

Tervetuloa Eetin uusien iltaan 13.9. klo 17:30-20:00! Tapahtumassa kuulet tarkemmin Eetin vapaaehtoistoiminnasta sekä miten pääset muuttamaan maailmaa eettiläisenä. Tilaisuus on kaikille avoin, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Eetin teemoista tai vaikuttamisesta.

Pääset myös konkreettisesti vaikuttamaan: Tilaisuudessa testaamme Eetin uuden Vastuullisuuskoulu-nimisen työpajan, jota tarjoamme syksyllä eri oppilaitoksille. Saat siis olla ensimmäisenä mukana testaamassa työpajaa ja olla mukana hiomassa siitä mahdollisimman timanttista!

Voit osallistua iltaan Eetin toimistolla (Siltasaarenkatu 4, 7 krs., 00530 Helsinki) tai etänä. Osallistu tapahtumaan tämän Zoom-linkin kautta. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, voit vain tulla paikalle.

Tarjolla on pientä vegaanista naposteltavaa. Ota kaverikin mukaan!

Vältäthän voimakkaita hajusteita osallistuessasi iltaan paikan päällä. Toimistomme ei valitettavasti ole esteetön, mutta pyrimme toteuttamaan tarvitsemasi järjestelyt.

Lisätiedot:
Krista Maarajärvi
krista.maarajarvi@eetti.fi
045 7837 8873

Krista Maarajärvi

Haku