Paikallistoiminta

Eetillä on paikallistoimintaa ympäri Suomen. Toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa Eetin teemoista ja kampanjoista kiinnostunut. Eetin paikallistoimijat järjestävät kampanjateemoihin liittyviä seminaareja, kampanjatempauksia sekä esimerkiksi elokuvailtoja.

Eettiläiset kampanjoivat myös Reilun kaupan kaupungin tai -korkeakoulun arvonimen puolesta ja järjestävät erilaisia Reilun kaupan tempauksia. Lisäksi aktiivimme osallistuvat tapahtumiin ja esittelevät Eetin toimintaa. Paikallisaktiiveilla on hyvin vapaat kädet ideoida ja toteuttaa toimintaa omalla tavallaan.

Miten mukaan?

Kätevin tapa tulla mukaan on liittyä oman alueen sähköpostilistalle ja seurata eetti.fi-sivuston tapahtumakalenteria. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä ryhmän yhteyshenkilöön tai toimistoon. Eetin toimiston väki auttaa sinua mieluusti uuden ryhmän perustamisessa, jos paikkakunnallasi ei sellaista vielä ole. Kun sinulla on tiedossa pienikin porukka, jolla olisi haluja toimia oikeudenmukaisen maailmankaupan puolesta, ota rohkeasti yhteyttä!

Eetti järjestää vuosittain koulutuksia sekä kerran vuodessa kesäretken ja syystapaamisen, joihin osallistumalla tapaa samanmielisiä ihmisiä ja pääsee helposti mukaan toimintaan. Koulutuksista ja tapaamisista saa tietoa sähköpostilistoilta ja tapahtumakalenteria seuraamalla.

Kaikissa paikallistoimintaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä toimistolle, osoitteeseen anna.yla-anttila (at) eetti.fi.

MK2013

Paikallisryhmien yhteystiedot

Helsinki
The Helsinki group works in English and Finnish
Eveliina Pääkkönen, h.eveliina.paakkonen (at) gmail.com
Sanna-Kaisa Saloranta, sannakaisa.saloranta (at) gmail.com  

Hämeenlinna
Teemu Vilmunen / teemu.vilmunen (at) amyrock.org / 0445230950 (Ämyrock)

Joensuu
Riikka Linjama, riikka.linjama (at) gmail.com

Jyväskylä
Vesa Höijer, vesa.hoijer (at) jyu.fi

Oulu
info (at) eetti.fi

Pori
Hanna Hildén, hanna.hilden (at) saunalahti.fi

Porvoo
Antti Kylänpää, antti.kylanpaa (at) pp.inet.fi

Rovaniemi
info (at) eetti.fi

Seinäjoki
satu.korpela (at) epopisto.fi

Tampere
Johanna Kytöharju, johku82  (at) gmail.com

Turku
Jarkko Mäenpää, jarkko.maenpaa (at) gmail.com

Vantaa
info (at) eetti.fi

Vihti
info (at) eetti.fi