Eettisen kaupan puolesta ry

Uutinen

Sinustako Joensuun tai Tampereen paikalliskoordinaattori?

20.8.2018

Kiinnostaako sinua toimia vastuullisen yritystoiminnan ja oikeudenmukaisen maailmankaupan puolesta? Haluatko kartuttaa järjestökokemusta ja vahvistaa omaa kampanjointiosaamistasi? Eettisen kaupan puolesta ry:llä on paikallisryhmiä kuudella eri paikkakunnalla. Haemme nyt uusia vapaaehtoispohjalta toimivia paikalliskoordinaattoreita Joensuun ja Tampereen ryhmille.

Etsimämme paikalliskoordinaattori on kekseliäs ja osaa innostaa muut ihmiset mukaan vaatimaan muutosta. Käytännössä koordinaattori on elementissään esimerkiksi kirjoittaessaan blogia tai mielipidekirjoitusta paikallislehteen, kootessaan vapaaehtoisporukkaa tempaukseen tai järjestäessään leffailtaa muiden aktiivien kanssa – tai tehdessään jotain ihan muuta, mikä vain edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa juuri Joensuussa/Tampereella.

Paikalliskoordinaattorit toimivat Eetin aktiivisina vapaaehtoisina ja sitoutuvat käyttämään noin 5 tuntia kuukaudessa paikallisryhmän koordinointiin. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita – asenne, sitoutuneisuus ja intohimo ratkaisevat!

Koordinaattorina pääset syventämään tietojasi yritysvastuusta ja maailmankaupasta ja saat samalla arvokasta kokemusta kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Koordinaattorina saat myös hyviä kontakteja, maksuttomia koulutuksia sekä todistuksen tekemästäsi vapaaehtoistyöstä.

Paikalliskoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

  • Toimia yhteyshenkilönä Eetin toimiston ja paikallisten vapaaehtoisten välillä
  • Järjestää 1-2 tapahtumaa vuodessa omalla paikkakunnallaan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa
  • Rekrytoida uusia vapaaehtoisia esim. järjestämällä uusien ilta
  • Koordinoida yhteistyötä muiden toimijoiden (esim. muiden järjestöjen) kanssa paikallisesti

Paikalliskoordinaattorille järjestetään perehdytys Eetin teemoista ja koordinaattorin tehtävistä. Lisäksi tarjoamme koordinaattoreille jatkuvaa tukea sekä uusinta tietoa ajankohtaisista yritysvastuukysymyksistä. Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus sitoutua tehtävään vuodeksi. Koordinaattorin paikkaa voi hakea yksin tai pareittain.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen lotta.staffans@eetti.fi torstaihin 30.8. mennessä. Kerro hakemuksessa miksi paikalliskoordinaattorin tehtävä kiinnostaa sinua ja miten haluaisit edistää Eetin paikallisryhmätoimintaa omalla paikkakunnallasi.

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat tietää Eetistä tai kyseisestä tehtävästä enemmän: lotta.staffans@eetti.fi, puh. 040 573 0806.

Haku