Eettisen kaupan puolesta ry

Uutinen

Etsimme sivaria!

12.7.2018

Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti) hakee siviilipalvelushenkilöä syyskuussa alkavaan palvelussuhteeseen koordinoimaan vapaaehtoistoiminta. Kiinnostaako oikeudenmukaisen maailmankaupan ja vastuullisen yritystoiminnan edistäminen? Haluaisitko vahvistaa järjestöosaamistasi ja saada kokemusta vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista? Jos vastasit kyllä, tämä palveluspaikka on sinua varten!

 

Siviilipalvelushenkilönä vahvistat eettisen kaupan kansanliikettä tukemalla vapaaehtoistoimintaamme eri puolilla Suomea. Pidät yhteyttä sekä Eetin paikallistoimijoihin että eurooppalaisiin yhteistyökumppaneihimme ja suunnittelet yhteistä toimintaa heidän kanssaan. Työnimikkeesi on vapaaehtoistyön koordinaattori. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan Virossa ja Latviassa järjestettäviin vapaaehtoistoiminnan koulutuspäiviin.

Tehtäviisi kuuluu myös tapahtumien järjestelyt sekä avustavat hallinnolliset ja viestinnälliset tehtävät. Tehtäviä voidaan painottaa sinun vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi perusteella, joten kerro rohkeasti mitä osaamista toisit työyhteisöömme.

Edellytämme, että olet järjestelmällinen ja halukas tarttumaan erikokoisiin tehtäviin. Osaat hyvin sekä suomea että englantia. Toivomme, että sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta ja/tai tapahtumien järjestämisestä. Arvostamme some-osaamista sekä kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta ja hankehallinnosta.

Tarjoamme sopivan haastavia tehtäviä sekä mukavan ja joustavan työyhteisön kiinnostavien teemojen parissa. Pääasiallinen palveluspaikkasi sijaitsee Eettisen kaupan puolesta ry:n toimistolla Helsingin Hakaniemessä, mutta olet myös halukas matkustamaan sekä Suomessa että Baltiassa. Olet myös valmis työskentelemään silloin tällöin iltaisin ja viikonloppuisin.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si viimeistään torstaina 9.8. osoitteeseen
lotta.staffans@eetti.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Siviilipalvelus”.

Lisätietoja voit kysellä puhelimitse toiminnanjohtaja Lotta Staffansilta maanantaina 6.8. Klo 13-14 sekä keskiviikkona 8.8 klo 10-12, puh. 040 573 0806.

Eettisen kaupan puolesta ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista ja toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista.

Eettisen kaupan puolesta ry on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista.

Haku