Eettisen kaupan puolesta ry

Tapahtuma

Vapaaehtoiseksi Eetin Reilun kaupan kahvilaan

Aika: 26.5.2018 klo 10:00 - 27.5.2018 klo 19:00
Tapahtumapaikka: Mahdollisuuksien tori -teltta, Kaisaniemen puisto
Helsinki

 

Maailma kylässä -festivaali järjestetään 26.–27.5.2018 Helsingin Kaisaniemessä.

Eetillä on festareilla Reilun kaupan kahvila, jonka tuotot käytetään Eetin työhön oikeudenmukaisemman maailmankaupan edistämiseksi. Kahvilassa tarjoilemme herkullisia ja eettisiä kahvilatuotteita, jotka virkistävät festivaalien hulinassa. Samalla voi käydä allekirjoittamassa Tunne ketjusi -vetoomuksen, joka haastaa yritykset avaamaan tuotantoketjunsa.

Kahvilan pyörittämiseen tarvitaan kuitenkin paljon vapaaehtoisia. Jos sinua kiinnostaa tehdä työtä oikeudenmukaisemman maailmankaupan puolesta, kahvilavuoro vapaaehtoisena on erinomainen tapa auttaa. Vapaaehtoistyöstä kahvilassa saat mahtavaa kokemusta, halutessasi osallistumistodistuksen, paljon hyvää mieltä – ja Reilua kahvia ja teetä niin paljon kuin napa vetää!

Kahvilavuorot ovat 3-4 tuntisia (vuorot ovat lauantaina 9:15-21, sunnuntaina 9:15-20). Olisi hienoa, jos voisit tehdä vuoron molempina päivinä, mutta yksikin vuoro on arvokas! Kahvilatoimintaan saat perehdytyksen, eikä työ vaadi aikaisempaa kokemusta.

Jos kiinnostuit, ota yhteys Maailma kylässä -koordinaattoriimme Larriin: larri.himma@eetti.fi

Haku