Eettisen kaupan puolesta ry

Uutinen

Haemme osa-aikaista viestintä- ja hallintokoordinaattoria

8.3.2018

Haluatko tehdä työtä oikeudenmukaisen maailmankaupan ja vastuullisen yritystoiminnan puolesta? Oletko digimarkkinoinnin osaaja, joka kirjoittaa innostavasti ja ottaa rohkeasti haasteita vastaan? Jos vastasit kyllä, Eettisen kaupan puolesta ry:n (Eetin) uusi viestintä- ja hallintokoordinaattorin pesti saattaa olla juuri sinua varten!

Viestintä- ja hallintokoordinaattorina tehtäviisi kuuluu Eetin viestintä- ja markkinointikampanjoiden suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta. Olet mukana kehittämässä yksityistä varainhankintaamme ja tuotat sisältöä etenkin sosiaalisen median kanaviimme.

Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito Eetin jäseniin ja lahjoittajiin sekä siihen liityvät hallinnolliset tehtävät kuten jäsen- ja lahjoittajarekisterien ylläpito. Lisäksi koordinoit Eetin Reilun kaupan kahviloita Maailma kylässä -festivaaleilla Helsingissä (26.-27.5.) ja Ilosaarirockissa Joensuussa (13.-15.7.).

Etsimme sinua, jos:
– sinulla on kokemusta digimarkkinoinnista ja/tai järjestöviestinnästä
– kirjoitat suomea sujuvasti ja osaat luoda kohderyhmälähtöistä sisältöä eri kanaviin
– osaat käyttää ilmaisia kuvankäsittelyohjelmia
– osaat priorisoida ja hallita laajoja kokonaisuuksia etkä pelkää exceliä
– sinulla on intoa oppia uutta ja antaa oman panoksesi pienessä työyhteisössä

Lisäksi arvostamme, jos:
– sinulla on kokemusta järjestötyöstä ja etenkin vapaaehtoisten kanssa toimimisesta
– osaat käyttää kameraa ja tehdä videoita
– olet kiinnostunut maailmankaupasta ja jaat Eetin arvomaailman

Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen ja se jatkuu vuoden 2018 loppuun asti. Työaika on 20 tuntia viikossa ja bruttopalkka 1300 euroa/kk. Tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön toimistollamme Helsingissä. Tarkka työnkuva muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hakuohjeet: Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään tiistaina 20.3. Eetin toiminnanjohtaja Lotta Staffansille osoitteeseen lotta.staffans@eetti.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Koordinaattori”. Hakemuksen liitteeksi toivomme CV:n lisäksi seuraavanlaisen työnäytteen: Kirjoita 1-2 some-postausta, joiden tarkoituksena on saada Eetille lisää kuukausilahjoittajia. Voit halutessasi lyhyesti perustella, miten päädyit juuri siihen some-kanavaan ja muotoiluun (yhteensä korkeintaan 1500 merkkiä).

Haastattelut pidetään viikolla 13. Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Staffans tiistaina 13.3. klo 11-12 ja maanantaina 19.3. klo 13-14, puh. 040 573 0806.

Eetti pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista.

Eettisen kaupan puolesta ry on kansalaisjärjestö, joka edistää oikeudenmukaista maailmankauppaa, kestäviä tuotantotapoja ja vastuullista kuluttamista.

Haku