Eettisen kaupan puolesta ry

Tapahtuma

Machines -leffailta Jyväskylässä

Aika: 28.2.2018
Tapahtumapaikka: Jyväskylä

Eetin ja Amnestyn Jyväskylän paikallisryhmät järjestävät yhteistyössä Japa ry:n kanssa keskiviikkona 28.2.2018 klo 17.-20.00 dokkarielokuvaillan. Jyväskylän kansalaistoiminnankeskus Mataran Matara-salissa, 3 krs, (Matarankatu 6) esitettävä dokumenttielokuva on Machines.
Tapahtumaan vapaa pääsy!

Illan ohjelma: Ennen dokkaria, illan järjestäjät esittäytyvät lyhyesti. Katsomme dokumenttielokuvan Machines, jonka jälkeen olette tervetulleita vaihtamaan ajatuksia ja tunnelmia dokumentin jäljiltä. Eetin ja Amnestyn vapaaehtoiset johdattelevat keskustelua eettisen kuluttamisen, maailmankaupan ja ihmisoikeuskysymysten äärelle.

Tarjolla on teetä ja mehua sekä pientä naposteltavaa!
Tapahtuma Facebookissa.

Haku