Kiinnostaako yritysvastuu? Asetu ehdolle Eetin hallitukseen!

23.10.2017

 

Kuva: Kapa65 / Pixabay (lisenssi: Creative Commons CC0)
Syyskokouksessa 11. marraskuuta valitaan Eetille uusi hallitus vuodelle 2018. Hallituksella on tärkeä rooli pienen, mutta pippurisen kansalaisjärjestön kehittämisessä. Haluaisitko sinä lähteä ehdolle Eetin hallitukseen?

Vastaat todennäköisesti kyllä, jos…

  • Olet kiinnostunut yritysvastuuta ja eettistä maailmankauppaa edistävästä vaikuttamistyöstä yhdessä Suomen hauskimmista järjestöistä
  • Haluat toimia hyvien asioiden puolesta samanhenkisten tyyppien kanssa
  • Pystyt sitoutumaan hallitustyöskentelyyn koko vuodeksi 2018

Hallitus koostuu noin kymmenestä jäsenestä. Hallitustyötä tukee tuntemus Eetin teemoista esimerkiksi opintojen, työn tai vapaaehtoistoiminnan kautta, mutta erityistä osaamista ei välttämättä tarvita – enemmän ratkaisee innostus, halu oppia uutta ja mahdollisuudet osallistua toimintaan. Hallituksesta käsin pääsee osallistumaan esimerkiksi järjestön viestintään, paikallisryhmien toiminnan kehittämiseen tai varainhankinnan suunnitteluun. Uusi hallitus perehdytetään kauden alussa Eetin toimintaan, joten myös uudemmat eettiläiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Mikäli mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Lotta Staffansiin (lotta.staffans [at] eetti.fi) ma 6.11. mennessä. Uusi hallitus valitaan syyskokouksessa 11.11.2017. Huomaa, että kuka tahansa saa ilmoittautua ehdokkaaksi myös itse kokouksessa, minkä vuoksi ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. Jos et kuitenkaan pääse itse paikalle kokoukseen, toivomme sinulta esittelytekstin etukäteen sähköpostitse.

Eetin vuoden 2017 puheenjohtajan Riikka Leppäsen sanoin: "Eetin hallituksessa pääsee mukaan rakentamaan aktiivista kansanliikettä, joka vaatii yrityksiltä vastuullisempia tekoja ja valtiolta tiukempaa yritysvastuun sääntelyä. Eetin hallitus on varsinainen näköalapaikka suomalaiseen kuluttajakansalaisuuteen. Parasta hallituksessa on kuitenkin innostava porukka ja opettavaiset keskustelut! Haethan mukaan, jos olet sitoutunut, aktiivinen ja intohimoinen globaalin oikeudenmukaisuuden edistäjä!"