Reilun kaupan kahvila ja kenkäständi Maailma kylässä -festivaalilla

toukokuun 27. klo 11:00 - toukokuun 28. klo 19:00

Eetillä on Maailma kylässä -festivaalilla kahvila ja kenkäaiheinen ständi. Ständillä kerrotaan globaalin kenkätuotannon haasteista ja kerätään allekirjoituksia läpinäkyvyyttä edistävään vetoomukseen.

Eetillä on aikaisempien vuosien tapaan myös Reilun kaupan kahvila Helsingin Kaisaniemessä järjestettävällä Maailma kylässä -festareilla. Kahvila pyörii vapaaehtoisvoimin ja osallistuminen onkin erinomainen tapa tutustua Eetin toimintaan ja eettiläisiin. Kahvilan tuotot käytetään oikeudenmukaisemman maailmankaupan edistämiseen.

Etsimme noin 30-40 reipasta vapaaehtoista noin nelituntisiin kahvilavuoroihin. Olisi hienoa, jos voisit tehdä vuoron molempina päivinä, mutta yksikin vuoro on arvokas! Myös kahvilan pystyttämisessä, purkamisessa ja kahvilassa myytävien pullien leivonnassa tarvitaan joitain käsipareja avuksi. Otamme tietenkin huomioon vuorotoiveet. Kahvilatoimintaan saa perehdytyksen, eikä työ vaadi aikaisempaa kokemusta. Vapaaehtoistyöstä kahvilassa saa tarvittaessa osallistumistodistuksen.

Ilmaise halukkuutesi sähköpostilla paulina.maja (a) eetti.fi tai katja (a) eetti.fi. Kysele meiltä lisätietoja, jos joku juttu mietityttää. Puhelinnro: 044 3008490 

Festarit verkossaFacebookissa sekä Facebook tapahtumana.

Eetillä myös paneelikeskustelu sunnuntaina:
Solidaarisuustalouden mahdollisuudet Euroopassa
.


Kysy tarvittaessa lisätietoja mahdollisista matkakorvauksista.