Kouluvierailijoiden tapaaminen ja koulutus, Helsinki

syyskuun 15. klo 16:00

Kiinnostavatko vastuullinen kuluttaminen ja mainoskriittisyys? Haluaisitko harjoitella ryhmänohjausta ja toiminnallisia opetusmenetelmiä? Tule kouluvierailijaksi!

Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti) ja taiteilija Jani Leinonen pitävät 15.9. tiiviin koulutuksen, jossa opit vetämään vastamainostyöpajan nuorille.

Eetin kouluvierailijat ohjaavat oppilaitoksissa ja kirjastoissa työpajoja maailmankaupan oikeudenmukaisuudesta, vastuullisesta kuluttamisesta ja kansalaistoiminnasta. Koulutuksessa keskitymme vastamainostyöpajaan, jossa opetetaan medialukutaitoa ja vaikuttamisen tapoja: työpajaohjaajan kanssa lapset ja nuoret keskustelevat kuluttamisesta ja mainonnasta sekä tekevät omia vastamainoksia.

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Into vaikuttaa ja halu toimia nuorten kanssa riittää! Perehdymme aiheeseen yhdessä mallityöpajan, keskustelun ja oppaan avulla, jotta työpajan ohjaaminen itsenäisesti tai kaverin kanssa onnistuu. Vastamainontaan ja brändiparodiaan perehdyttää taiteilija Jani Leinonen. Janin teoksia, kuten Tottelemattomuuskoulu Kiasmassa: www.janileinonen.com

Ilta on samalla Eetin kouluvierailijoiden tapaaminen eli kaikki kouluvierailijat tervetuloa!

Maksuton koulutus pidetään torstaina 15.9. klo 16–20 Helsingissä Globaalikeskuksen ja Eetin toimiston tiloissa: Siltasaarenkatu 4, 7. krs.

Tarjolla iltapalaa. Voimme korvata matkakuluja, mutta kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tulet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: eeva.kemppainen (at) eetti.fi