Eetin kesäretki: Vallisaaren valloitus

kesäkuun 3. klo 15:00

Vallisaari
Tule mukaan Eetin kesäseikkailulle salaperäiseen Vallisaareen! Aivan Suomenlinnan kupeessa sijaitsevaan Vallisaareen on aiemmin päässyt vain omalla veneellä, mutta tänä kesänä saareen avataan vihdoin vesibussiyhteys. Eettiläiset suuntaavat ensi tilassa tutustumaan saaren retkeilymahdollisuuksiin.  

Vallisaari tunnetaan poikkeuksellisen rikkaasta luonnosta ja hienoista vanhoista linnoituksista. Saari on satojen ihmisten koti- tai työpaikka ja tuhansien sotilaiden palveluspaikka, mutta saaren viheralueet ovat saaneet kehittyä vuosikymmeniä luonnontilaisina.

Tapaamme perjantaina 3. kesäkuuta kello 15.00 kauppatorilla, josta Eetin kustantama lauttamatka saarelle lähtee kello 15.15. Tutustumme yhdessä saaren linnoituksiin, rakennuksiin ja luonnonkohteisiin, ja pidämme piknikin jollakin saaren lukuisista näköalapaikoista.

Pyydämme ennakkoilmaoittautumisia sähköpostitse info (at) eetti.fi 31.5. mennessä. Ilmoitathan samalla erityisruokavaliosta, jotta osaamme varata piknikeväitä. Kesäretken yhteydessä keräämme palautetta kouluvierailijoilta ja Maailma Kylässä -festivaalikahvilan vapaaehtoisilta.