Tule mukaan Maailma Kylässä -festarikahvilaan!

7.4.2016

Vapaaehtoiset festarikahvilassa
Haluaisitko osallistua vapaaehtoistoimintaan tärkeiden asioiden puolesta? Eetti etsii nyt talkootyöläisiä Maailma kylässä -­festarikahvilaan.

Maailma Kylässä -festivaali järjestetään 28.­–29.5.2016 Helsingin Kaisaniemessä. Eetillä on festareilla Reilun kaupan kahvila, johon tarvitsemme paljon vapaaehtoisia – ota siis kaverisikin mukaan. Vapaaehtoistyöstä kahvilassa saat mahtavaa kokemusta, halutessasi osallistumistodistuksen, paljon hyvää mieltä– ja Reilua kahvia ja teetä niin paljon kuin jaksat!

Kahvilavuorot ovat nelituntisia. Olisi hienoa, jos voisit tehdä vuoron molempina päivinä, mutta yksikin vuoro on arvokas! Lisäksi tarvitaan muutamia käsipareja avuksi leivontatalkoisiin, perjantai­-iltana kahvilan pystyttämisessä ja sunnuntai­-iltana purkamisessa. Otamme tietenkin huomioon toiveet tehtävistä.

Kahvilatoimintaan saat perehdytyksen, eikä työ vaadi aikaisempaa kokemusta. Festareilla on ainutlaatuinen tunnelma ja vapaaehtoisena pääset kurkistamaan festareille järjestäjän näkökulmasta.

Vapaaehtoisten työpanos on erittäin tärkeää Eetin toiminnalle ja kahvilan tuotto käytetään Eetin työhön oikeudenmukaisemman maailmankaupan parissa.

Ilmaise halukkuutesi mielellään heti, mutta viimeistään 13.5.2016 mennessä osoitteeseen info (a) eetti.fi. Kysele minulta lisätietoja, jos joku juttu mietityttää. Kysy myös ilmottautumisen yhteydessä matkakorvauksista Eetin jäsenille!

Tsekkaa festarin lisätiedot nettisivuila maailmakylassa.fi tai Facebookista.Tervetuloa mukaan rentoon festariporukkaamme!