Tule Eetille harjoitteluun!

28.1.2016

Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti) etsii harjoittelijaa tai työkokeilijaa kampanja- ja hankeavustajaksi kevääksi 2016 sekä syksyksi 2016. Jaksojen toivottu kesto on 3kk aikavälillä 14.3.-17.6. ja 16.8.-31.12.

Kevään avustaja koordinoi Eetin Maailma kylässä -festivaalien Reilun kaupan kahvilatoiminnan yhdessä siviilipalvelusmiehemme kanssa. Hän on myös mukana oman kiinnostuksensa mukaan yhdistyksen kampanjoiden ja hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Tällä hetkellä kampanjoimme erityisesti vastuullisemman kenkätuotannon puolesta. Muita teemojamme ovat solidaarisuustalous, eettinen elektroniikkatuotanto, yritysvastuu, puuvillatuotanto ja Reilu kauppa. Tehtävässä on avuksi kokemus vapaaehtoistyön koordinoinnista, kulttuurituottamisesta tai ravintolatyöstä. Eduksi on myös, jos osaat leipoa pullaa.


Syksyn avustaja on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdistyksen globaalikasvatushanketta Cotton Factory - Puuvillan polut globaalissa kaupassa. Hankkeessa järjestetään muun muassa draamatyöpajoja koululaisille. Työssä ovat eduksi kokemus tai opinnot esimerkiksi kasvatusalalta, humanistiselta alalta tai yhteiskuntatieteistä.

Toivomme sinulta sujuvaa kynää, kokemusta järjestötoiminnasta, itsenäistä työotetta ja kykyä tarttua monenlaisiin tehtäviin sekä kiinnostusta toimintaamme kohtaan. Kielitaito ja hyvät tietotekniikkataidot ovat plussaa.

Me tarjoamme monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden perehtyä yritysvastuun ja maailmankaupan parissa tehtävään vapaaehtoistoimintaan sekä erittäin mukavan työilmapiirin.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 15.2. klo 16 mennessä osoitteeseen: anna(at)eetti.fi otsikolla Harjoittelu/työkokeilu. Hakijoiden toivotaan selvittävän etukäteen tukimahdollisuuksia oppilaitoksensa tai työvoimatoimiston kanssa. Mahdolliset haastattelut pidetään viikolla 7 tai 8.

Lisätietoja voi kysyä vt toiminnanjohtaja Anna Ylä-Anttilalta puhelimitse 050 349 5230 kello 13-15 tai sähköpostitse anna(at)eetti.fi.