Eettisen kaupan puolesta ry etsii harjoittelijaa syksyksi

8.7.2013

Eettisen kaupan puolesta ry etsii syksyksi harjoittelijaa vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Harjoittelun voi aloittaa mahdollisuuksien mukaan, mielellään jo syyskuussa. 

Harjoittelija on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdistyksen kampanjoita, etenkin syksyllä alkavaa uutta kampanjaa yritysten verovastuusta. Harjoittelija avustaa myös toimiston tehtävissä, kuten nettisivujen päivityksessä, jäsenviestinnässä sekä koulutusten ja muiden tapahtumien järjestämisessä.

Odotamme sinulta sujuvaa kynää, kokemusta järjestötoiminnasta, reipasta otetta ja kykyä tarttua monenlaisiin tehtäviin sekä kiinnostusta toimintaamme kohtaan. ATK-taidot ja kyky pieniin nettisivujen muokkauksiin olisi toivottavaa.

Me tarjoamme monipuolisia tehtäviä, mahdollisuuden tutustua järjestömme toimintaan ja perehtyä yritysvastuukysymyksiin, erittäin mukavan työilmapiirin toimistossamme Helsingin Töölössä sekä tekemisen iloa hyvien asioiden puolesta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot tulee toimittaa 14.8. klo 16 mennessä osoitteeseen: lotta(at)eetti.fi. Viestiin otsikoksi Harjoittelija Harjoittelusta ei makseta palkkaa, joten hakijoita kehotetaan selvittämään tukimahdollisuuksia oppilaitoksensa tai työvoimatoimiston kanssa (vastaanotamme myös työkokeiluhakemuksia).

Lisätietoja voi kysyä maanantaina 12.8. toiminnanjohtaja Lotta Staffansilta puhelimitse 050 349 5230 tai sähköpostitse lotta(at)eetti.fi.