Kouluille

Eetti on tehnyt aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa ympäri Suomen. Eetin materiaaleja voi soveltaa alakouluille, yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille. Valitettavasti Eetin järjestämät kouluvierailut ovat pääasiassa katkolla vuosina 2017–2018, sillä ulkoministeriön myöntämää viestintä- ja globaalikasvatustukea on leikattu radikaalisti.

Globaalin kuluttajan foorumi

Eetti on tuottanut opettajien ja oppilaiden käyttöön Globaalin kuluttajan foorumin, joka on virtuaalinen oppimateriaali. Foorumilla perehdytään arkipäivän kulutuksen ja globaalien kehityskysymysten välisiin yhteyksiin. Foorumi ja opetukseen sopiva opas ovat kouluille ilmaisia.

Vastamainostyöpajat ja -opas

Keväällä 2017 Eetti tarjoaa mainoskriittisyyteen ja vastamainontaan keskittyviä työpajoja 6.9.-luokille kirjastoissa ja kouluissa. Työpajat ovat kouluille ilmaisia. Oppaan avulla jokainen kasvattaja voi myös itse ohjata työpajan.

Opetusmateriaalit: vaatteet, elektroniikka, puuvilla ja suklaa

Tutustu opetusmateriaaleihin kulutustuotteista ja maailmankaupan eettisistä kysymyksistä. Mukana oppitunneille sopivia esityksiä, pelejä, videoita ja tehtäviä globaalista puuvillan, vaatteiden, elektroniikan ja suklaan tuotannosta sekä vastuullisesta kuluttamisesta ja vaikuttamistavoista.